Woningontruiming

Het leeghalen of ontruimen van een woning of terrein is niet vanzelfsprekend: in sommige gevallen is er tijdsdruk, spelen emoties een rol of zijn de technische middelen beperkt.

DEBLO specialiseert zich in het ontruimen van woningen, terreinen en bedrijfspanden.
We stemmen onze dienstverlening graag af op de concrete omstandigheden waarin onze hulp wordt gevraagd. Zo willen we klaar staan op alle momenten waarbij een ontruiming noodzakelijk is, bijvoorbeeld wanneer mensen verhuizen van een huis naar een appartement of woon- en zorgcentrum, na de verkoop of verhuur van een pand of naar aanleiding van een overlijden.

Iedere ontruimingsopdracht werken we met de nodige zorg af. We staan er op om steeds opnieuw overzichtelijke afspraken vast te leggen, voor we starten met onze opdracht. Een vlotte en duidelijke communicatie dragen we hoog in het vaandel. We streven er naar om ieder pand of terrein aan het eind van de opdracht naar de wensen van de klant af te leveren. Discretie en vertrouwen worden steeds gewaarborgd door ons team.

De gemiddelde ontruimingsopdracht bestaat uit het leeghalen en verwerken van de inboedel. We proberen dit steeds op een gestructureerde en ordelijke manier te doen. Voor de recyclage en afvalverwerking werken we uitsluitend samen met gespecialiseerde en erkende bedrijven. Het is mogelijk om de opdracht uit te breiden met (beperkte) opfriswerken, poetsopdrachten of verhuistransporten.


Soms is het noodzakelijk een pand of terrein binnen een strikt tijdskader te ontruimen. In dit geval bieden we onze spoedontruimingsdienst aan, waarbij een opdracht binnen de 24u voltooid kan worden.

Graag stellen we u een persoonlijke offerte op maat voor, volledig vrijblijvend, opdat u in alle vrijheid en sereniteit een beslissing kan nemen.

 
Voor meer informatie verwijzen we graag naar onze F.A.Q.-pagina of de contactpagina.